Denken en doen;
dat kenmerkt onze dienstverlening

Denken en doen; dat kenmerkt onze dienstverlening. We hebben aandacht voor de lange termijn, waarbij we scherp in de gaten houden hoe sterk het draagvlak van onze oplossingen is binnen een organisatie. Een klant achterlaten met een theoretisch rapport? Daar geloven wij niet in. Room to... kan alle voorstellen daadwerkelijk realiseren.

Analyse

Wij analyseren zeer diverse vraagstukken en benaderen deze altijd integraal. Of het nu gaat om rendement, bedrijfsprocessen, organisatiestructuren of informatiestromen, wij zorgen voor een passende methode en de benodigde expertise. Afhankelijk van het vraagstuk en de branche kiezen wij voor de meest geschikte vorm.

Advies

Wij adviseren organisaties in de volle breedte en houden daarbij de organisatiedoelstellingen nauwlettend in het oog. Omdat wij beschikken over expertise op het gebied van organisatiekunde tot en met informatiekunde, kunnen wij vanuit verschillende invalshoeken een advies uitbrengen. En mochten wij tijdens het traject toch meer specialistische kennis nodig hebben, dan kunnen wij putten uit ons uitgebreide netwerk aan experts.

Realisatie

Voor de realisatie en implementatie van ons advies gebruiken wij onze 'huisgemaakte' methodiek SenTens. Deze methodiek houdt rekening met het sociale proces: we werken met mensen, ieder met een eigen gebruiksaanwijzing. SenTens gaat verder dan vaste structuren, templates en registratiestystemen, en erkent dat projecten alleen kunnen bestaan bij de gratie van samenwerken. Met deze doelgerichte methode geven we ook praktische on-the-job-trainingen en cursussen in projectmatig werken. Wij kunnen uw projecten volledig realiseren of u als gids naar het gewenste resultaat loodsen; de keuze is aan u.