In deze sectoren
is ROOM TO... werkzaam

Room to... Care

De zorg is inspirerend. Helaas ontneemt de complexiteit aan belangen nogal eens de mogelijkheid tot (soms hoognodige) verandering. Room to... realiseert complexe verandertrajecten in de zorg. Wij organiseren en begeleiden strategievorming, en ontwikkelen en realiseren businessplannen. Advies nodig bij vraagstukken over bestuurlijke inrichting en effectiviteit? Of over de balans tussen vertrouwen en controle - effectief management dus? Wij helpen u op weg. Doordat wij medische professionals met lijnorganisaties verbinden, worden belangen niet alleen zichtbaar, maar ook gediend.

Room to... Finance

Voor ons is de financiële dienstverlening een belangrijke sector. Onze rol hierin is het samenbrengen van mensen voor resultaat. Als programma- of projectmanager trekken wij werknemers uit hun vaste hokjes en creëren samenwerking tussen verschillende disciplines, waaronder - de vaak bepalende factor - ICT. Inmiddels hebben we brede ervaring in de financiele dienstverlening. Of het nu gaat om hypotheken, verzekeren, pensioenen, betalen, sparen of beleggen, Room to...heeft de expertise om u verder te brengen.

Room to... IT

IT is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van onze klanten. Heeft u hulp nodig bij het definiëren van een IT-strategie, het maken van uw IT-architectuur, het opstellen van business cases voor nieuwe systemen, de implementatie van verschillende applicaties of juist bij de implementatie van data-analytics? Wij maken altijd scherp wat er moet gebeuren en zorgen voor resultaat. Wij verbinden de techniek met uw organisatie. Gezamenlijk doorlopen we het verandertraject waardoor er een duidelijk beeld ontstaat van de technische oplossingen.

Room to... Grow

Voor ons is het midden- en kleinbedrijf niet alleen interessant omdat het de drijvende kracht is achter de economie; het ondernemerschap van deze organisaties inspireert ons ook. Wij ondersteunen het MKB in het ontwikkelen en realiseren van langetermijndoelstellingen. Denk aan het (her)ontwerpen van primaire processen om effectiever en efficienter te werken, een reorganisatie of het implementeren van een nieuw systeem. Room to... is de sparringpartner op weg naar duurzame groei. Daarbij delen wij de mening dat de hoge kosten van consultants niet altijd leiden tot goede oplossingen. We maken daarom vooraf heldere afspraken over de verwachtingen. Wij beloven geen inzet, maar vooruitgang!