Ruud van der Weijden

"Bij Room to... kan ik me uitleven in de ontwikkeling van competenties, het team en de individuele collega's. Prachtig hoe op onze vrijdagen de vonken ervanaf spatten als we de collegiale consultatie aangaan over elkaars weeksuccessen en -problemen. Ieder vanuit zijn eigen achtergrond en klantervaring. Zo gaan we weer een stuk rijker aan invalshoeken de volgende week in."

Wencke Eijkelkamp

"Bij Room to… word ik optimaal uitgedaagd om mijn ontwikkelpotentie volop te benutten. Met de collega’s kan ik putten uit een breed pallet aan kennis en ervaring, waardoor kruisbestuiving plaatsvindt en opdrachtgevers kunnen rekenen op een gedegen analyse van vraagstukken en oplossingen die geen symptomen bestrijden maar daadwerkelijk waarde toevoegen aan het verbeteren van de organisatie."

Daniel Winkeler

"Room to... is voor mij een continue stimulans van kennis en ontwikkeling en biedt mij de mogelijkheid om opdrachtgevers in de breedste zin te adviseren en ondersteunen. Onderdeel uitmaken van een groter geheel zonder mijn eigen identiteit te verliezen, dat maakt Room to... zo uniek in de wereld van organisatieadvies."

Ellen Engelen-Freriks

"Room to... biedt mij de ideale omgeving om mezelf te blijven ontwikkelen en daardoor de klant zo optimaal mogelijk te adviseren. Eigen initiatief, proactiviteit en zelfstandigheid komen hier helemaal tot hun recht. Ondanks dat collega's bij een andere opdrachtgever zitten, wordt op de vrijdagen ruimschoots stilgestaan bij elkaars werkzaamheden en ontwikkeling."

Ilona Oude Nijhuis

"Bij Room to... zit ik zelf achter het stuur. Room to... geeft mij de ruimte om mijn kennis en veranderkunde te verdiepen. Opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en branches zorgen voor een verdere verbreding. Deze kennis, kunde en ervaring kan ik vervolgens toepassen bij verschillende opdrachtgevers en zo ontstaat er een win-win-situatie."

Koen van Dulmen

"Room to... onderscheidt zich door haar specifieke visie op verandermanagement en samenwerking, waardoor de behoeften van de klant altijd centraal staan. Door de intensieve samenwerking met collega's leer ik vanuit verschillende (studie) achtergronden naar een probleem te kijken. Room to... daagt mij uit om mezelf te blijven ontwikkelen."