Ruud van der Weijden

"Bij Room to... kan ik me uitleven in de ontwikkeling van competenties, het team en de individuele collega's. Prachtig hoe op onze vrijdagen de vonken ervanaf spatten als we de collegiale consultatie aangaan over elkaars weeksuccessen en -problemen. Ieder vanuit zijn eigen achtergrond en klantervaring. Zo gaan we weer een stuk rijker aan invalshoeken de volgende week in."

Sharanya Kanakaratnam

"Room to… biedt mij de ruimte om te ontwikkelen van een starter op de arbeidsmarkt naar een consultant met unieke competenties en kwaliteiten die bij mij als persoon passen. Door op de vrijdagen samen te werken met ervaren collega’s met ieder zijn eigen achtergrond, kennisgebied en opdrachten geeft dit mij de mogelijkheid om mijn kennis te verbreden en een kijkje te nemen in de keuken van verschillende zorgorganisaties. Daarnaast door diverse projecten te doen, blijft het werk uitdagend!"

Marloes de Haas

Room to… bewijst voor mij dat je samen verder komt dan alleen. Het is een voorrecht om onderdeel uit te mogen maken van dit mooie team met veel talenten en ambities. Ik leer in deze context hoe we steeds weer nieuwe, uitdagende opdrachten om kunnen te zetten naar mooie resultaten.

Daniel Winkeler

"Room to... is voor mij een continue stimulans van kennis en ontwikkeling en biedt mij de mogelijkheid om opdrachtgevers in de breedste zin te adviseren en ondersteunen. Onderdeel uitmaken van een groter geheel zonder mijn eigen identiteit te verliezen, dat maakt Room to... zo uniek in de wereld van organisatieadvies."

Manon Warmerdam

"Room to… daagt mij continue uit om mezelf te blijven ontwikkelen, nieuwe kennis op te doen en te leren in iedere situatie. Door ervaringen en nieuwe inzichten met elkaar te delen, leer ik vanuit verschillende invalshoeken naar vraagstukken en problemen te kijken, waardoor opdrachtgevers altijd kunnen rekenen op gedegen analyses en oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen aan hun organisatie."

Ellen Engelen-Freriks

"Room to... biedt mij de ideale omgeving om mezelf te blijven ontwikkelen en daardoor de klant zo optimaal mogelijk te adviseren. Eigen initiatief, proactiviteit en zelfstandigheid komen hier helemaal tot hun recht. Ondanks dat collega's bij een andere opdrachtgever zitten, wordt op de vrijdagen ruimschoots stilgestaan bij elkaars werkzaamheden en ontwikkeling."

Ilona Oude Nijhuis

"Bij Room to... zit ik zelf achter het stuur. Room to... geeft mij de ruimte om mijn kennis en veranderkunde te verdiepen. Opdrachten bij verschillende opdrachtgevers en branches zorgen voor een verdere verbreding. Deze kennis, kunde en ervaring kan ik vervolgens toepassen bij verschillende opdrachtgevers en zo ontstaat er een win-win-situatie."

Koen van Dulmen

"Room to... onderscheidt zich door haar specifieke visie op verandermanagement en samenwerking, waardoor de behoeften van de klant altijd centraal staan. Door de intensieve samenwerking met collega's leer ik vanuit verschillende (studie) achtergronden naar een probleem te kijken. Room to... daagt mij uit om mezelf te blijven ontwikkelen."